Život u čarobnom toku

Što je to tok energije? A tek Čarobni tok energije? Postoji li uopće čarolija kada odrastemo ili je ona rezervirana samo za djecu koja još uvijek vjeruju u nju?

Odgovore na ova pitanja, a i puno više od toga dala je Sanja Plavljanić-Širola u svojoj knjizi Život u čarobnom toku. Kroz svoje primjere, primjere svojih klijentica i prijateljica ukazuje nam da čarolija života postoji u svakom satu i danu, samo je pod teretom i monotonijom svakodnevice ne primjećujemo.

Sanja je arhitektica koja je prije dvanaestak godina napustila svoj biro i otvorila Centar Sretan dan u kojem od tada održava radionice Ostvarivanja želja. Ova knjiga, u sklopu koje se nalazi i radna bilježnica koja je kreativna, inspirativna i omogućuje nam da probudimo dječju radost u sebi i pogledamo sve lijepe aspekte života skup je njenih znanja i metoda koje poučava.

Foto: Danijela Medaković

Odrastajući i prihvaćajući uloge i obaveze koje s tim dolaze, zaboravimo na radost, zaboravimo na čaroliju i uđemo u kako ga Sanja naziva negativan tok. Kada se nalazimo u negativnom toku misli su mračne, negativne, ništa nema smisao. I naravno, svatko se u negativnom toku ponekad nađe ali ako mu se prepustimo on se s vremenom proširuje i manifestira u našim životima upravo takve misli, događaje, odnose i situacije.

Međutim kako imamo mogućnosti odabira tako možemo odabrati da budemo u Čarobnom toku. To je tok gdje ste otvoreni i prepoznajete sve one male stvari, sinkronicitete i radosti slaveći život.

U knjizi kroz 7 ključeva autorica nas vodi korak po korak prema otvaranju za Čarobni tok i ostvarivanju želja, kako malih tako i onih većih.

Image by Anke Sundermeier from Pixabay

Kako se otvoriti za Čaroban tok i vidjeti da on postoji svuda oko nas? Kroz sustavno vježbanje i primjenu svakoga dana. Kako sam već ranije spomenula autorica je kreirala i radnu bilježnicu sa 37 vježbi koje prate svaki od 7 jednostavnih ključeva za povezivanje s čarolijom kroz 5 tjedana.

Kada ste u čarobnom toku, tada ste povezani sa svom dobrotom Svemira i imate osjećaj da vam se život smiješi i da je baš sve moguće.

Sanja Plavljanić-Širola

Ključevi koje Sanja predlaže, iako naizgled jednostavni vrlo su moćni. Knjiga je prepuna iskustava stvarnih žena koje su kroz ove metode promjenile svoje živote i manifestirale ono što žele. To je izrazito motivirajuće i potiče čitatelja da ide dalje i koristi vježbe. Istovremeno pokazuje da ako su mogli oni, onda mogu i ja.

Kroz knjigu i radnu bilježnicu, iz dana u dan, sve postaje moguće, mozak i energija se usmjeruju na ono pozitivno i radosno u životima i Sanja nam zapravo pokazuje kako život je i treba biti pun radosti, a to je smisao života, zar ne?

Pročitaj još:
Kako koristiti vizualizaciju kao tehniku kreiranja onoga što želiš biti
Antistress u Rijeci
Sanja Plavljanić-Širola: Za mene je sreća dopustiti si biti tko jesi

Ostale objave

INSTAGRAM

Newsletter

Pretplatite se na naš newsletter u nastavku i nikada ne propustite najnoviju objavu.