Želiš pokrenuti vlastiti posao? Ovo je grupa koja ti može pomoći

U facebook grupi Be Your Own Boss, grupi za žene poduzetnice ali i one koje tek sanjare o pokretanju svog posla, trenutno traju prijave za treći krug besplatnog mentorskog programa.

Prvi krug mentorskog programa započeo je odmah nakon pokretanja grupe početkom travnja prošle godine, a nakon svakog kruga mentorstvu su se pridružili novi mentori.

U mentorskom programu ovaj put možete birati između čak 11 različitih kategorija! Naučit ćete kako pokrenuti svoj blog i optimizirati ga za Google, kako uspješno voditi svoje društvene mreže, kako pokrenuti ili unaprijediti svoj LinkedIn profil i još mogo toga.

“Uvijek se oduševim kad mi se jave novi mentori koji žele besplatno podijeliti svoje znanje i vještine s drugima, bez da ih moram vući za rukav. Tako je bilo i u ovom krugu, tako da mogu s ponosom neke potpuno nove kategorije, ali i dalje veoma bitne za svakog tko ima ili želi pokrenuti svoj posao. Izdvojila bih ‘Poslovne kočnice’ ili ‘Kako izgraditi osobni brend kroz autentični sadržaj’, a tu je i dalje kategorija za sve one koji su zasad samo na ideji ‘Od ideje do poslovnog plana’. Svakako svima preporučam da se prijave – imati mentora na svom poslovnom putu je neprocjenjivo”, poručila je Marina Biljak, voditeljica programa i jedna od mentorica.

Mentorski program je još uvijek potpuno besplatan, a namijenjen je poduzetnicama koje bi htjele proširiti svoje znanje u digitalnom marketingu, ali i ženama koje žele započeti svoj vlastiti posao. Sve što trebate napraviti je izabrati kategoriju koja vas zanima i prijaviti se putem Google forme. Nema nikakvih obaveza! Sve se odvija u dogovoru s mentorom, tako da ćete raditi koliko i kako možete.

Svaki mentor izabrat će jednu ili više osoba za mentoriranje, ovisno o programu.

Formu možete ispuniti do 22. veljače (na ovom linku), nakon čega će se mentori javiti odabranim osobama.

Pročitajte još:

Kako transformirati svoj posao bez obzira na recesiju i vanjske okolnosti

Trebamo li se, na prvom mjestu, pobrinuti za sebe?

Draga Ijeawele, ili Feministički manifest u petnaest savjeta

Ostale objave

INSTAGRAM

Newsletter

Pretplatite se na naš newsletter u nastavku i nikada ne propustite najnoviju objavu.