Wolf Moon: radionica za hrabre i one koje će to POSTATI

Bojiš li se izaći iz zone komfora? Koji god odgovor ponudila na ovo pitanje, pročitaj ovaj tekst jer u njemu se nalazi nešto za tebe.

Za početak znaj, snovi nisu samo za privilegirane, oni su za sve nas. Svi mi imamo pravo sanjati te su upravo oni ona konstanta koju bismo trebali zadržati u životu. Od rođenja, preko trenutka svjesnosti pa sve do sada izgradila su nas iskustva i okolnosti. One manje ili više poželjne, no i dalje svaka okolnost je bila i ostala gradbena jedinica našeg karaktera. Problem je trenutak kada iskustvo postane barijera između nas i ciljeva, a oslobođenje snova, odnosno mogućnost da zažive, mogućenost da zaživiš ti… postane nešto fiktivno.

Nešto ipak moraš znati. Imaš pravo sanjati, isto koliko se imaš pravo i bojati.

Zašto? Zato što imaš pravo na sve.

Stoga, ako sanjaš s toplinom oko srca ili s one druge strane, strahuješ pred zaletom naprijed, našli smo jednu super radionicu za tebe.

Zove se Wolf Moon.

Riječ je o radionici koja se događa prvog punog mjeseca u ovoj godini, a ovaj put lik vučice povezuje se s karakterom žene. Žene koja ima pravo sanjati i sanja o oslobođenju svojih potencijala i snova. Ovo je dobra radionica kako bi pojačala svoje pozitivno iskustvo ili pronašla način da prebrodiš strahove. Za načinom ćeš na ovoj radionici zaviriti unutar sebe, a velika je vjerojatnost da ćeš ga tamo i pronaći.

Radionica će se sastojati od meditacija u kojima će se iskoristiti moć punog mjeseca i jednog magičnog rituala. Sve prijavljene unaprijed će dobiti muziku za meditaciju, priču iz knjige po kojoj će se raditi te popis svega potrebnog za provođenje rituala, uz detaljan opis sastojaka i njihovu svrhu.

Ova radionica je za tebe ako:

  • si mišljenja da postoje određene stvari na koje ne možemo utjecati, ali duboko u sebi znaš da veliki dio ovisi o tebi
  • znaš da neke viša sila zna što je najbolje za nas, čak i kad mi to ne znamo, ali i dalje sanjaš i maštaš o ostvarenju želja tvog srca
  • si kroz život imala mnogo želja, ali si ostajala u zoni komfora jer si se tamo osjećala sigurnije
  • te u ostvarenju tih želja koči strah od promjene ili tuđeg mišljenja, sram, nedostatak vjere u sebe i slično
  • si željna ženske energije, opuštanja i bivanja u trenutku

    Radionica se održava u četvrtak 28.01. u 21 h na platformi Zoom, prijaviti se možete na kontakt maja.z@angels.com.hr!

Ostale objave

INSTAGRAM

Newsletter

Pretplatite se na naš newsletter u nastavku i nikada ne propustite najnoviju objavu.