Wellness- luksuz dostupan svima

Anamarija Pažin Morović, aromaterapeut i vlasnica centra Laurus Slow spa u svijetu wellnessa poznata je po personaliziranim tretmanima, masažama i individualnom pristupu svakom klijentu s pomno biranim uljima, glinama i eteričnim uljima.

Naime svaka masaža nosi posebno, kreativno ime pa tako u Laurusu možete uživati u Uspinjači – masaži za podizanje energije, tretmanu lica Zagebačka frajla ili pak Cupping Peppermint strong masaži.

Photo by Andrea Piacquadio from Pexels

Što god da odabrala u Laurusu možeš biti sigurna da su svi sastojci koji se apliciraju na kožu potpuno prirodnog podrijetla i kreirani pred tobom posebno za tebe.

Kako zagovornica i promotorica wellnessa kao stila života Anamarija je u predbožićno vrijeme kreirala posebne pakete koji su dostupni za narudžbu do petka 27. 11. a iskoristivi čak do ožujka 2021.

IS: Anamarija kako si došla na ideju da vouchere za masaže ponudiš po ovako pristupačnim cijenama?
Anamarija: Mislim da bi wellness i wellbeing način života trebao doći do sve više ljudi i postati nešto što je osnovna briga za sebe. Svjesna sam činjenice da nam je svima ta briga o sebi i uživanje u malim stvarima koje čine život u ovo izazovno vrijeme više nego ikada potrebna i tako mi je pala na pamet ideja da osmislim posebne pogodnosti za moje najtraženije tretmane. Također stava sam da treba poklanjati užitke, ne nužno stvari. A pokloniti nekome dozu opuštanja je najbolji mogući poklon ako se mene pita.

Foto: Privatna arhiva

IS: Što je to u tvojoj wellness za sve ponudi?
Anamarija: Tretmane po samo 100 kn!
Tu su u ponudi:
Masaža “Uspinjača” trajanja 40 min – leđa, stopala, dekolte. Regularna cijena je 200 kn. Ova masaža inspirirana je Zagrebom a namjena svima koji su pod stresom i koji sjede za računalom. Kombinacija je cuppinga i warm bamboo masaže.
Masaža leđa Peppermint Cupping Strong + topli oblog 30 min. Regularna cijena je 200 kn.
Masaža za namijenjena za bolna i umorna leđa s cupping čašama na pištolj i prirodnim analgeticima iz eteričnih ulja. Otključava napete mišiće, ublažava i uklanja bol.
Body Scrub + Wrapping 40 min + hidratantna maska za lice: Tretman se sastoji od biljnog pilinga cijelog tijela, wrappinga i maske za lice.
Laurus Quick Glow 30 min Ovaj tretman lica sastoji se od pilinga, maske, masaže lica svježim, personaliziranim pripravcima. Kratka, ali učinkovita i obožavana od naših klijentica.
A za sve koji vole vrhunske proizvode imati i kod kuće tu je i paketić prirodne kozmetike koji sadrži hidratantnu kremu za područje oko očiju 10 g, serum za masažu lica od smilja 10 ml i piling za lice od 10 g.

Posebno bi naglasila da se sve kupone može iskoristiti čak do 1.3.2021.

Za više informacija i narudžbu vouchera javite se Anamariji na anamarija@laurus-studio .com

Ostale objave

INSTAGRAM

Newsletter

Pretplatite se na naš newsletter u nastavku i nikada ne propustite najnoviju objavu.