Seks bez cenzure – morska avantura

Napomena urednice: Ovo je kolumna pod psudonimom. Stava sam da osobni razvoj žene, kao uostalom i muškarca, u bilo kojem pogledu ne može proći bez poštivanja i razvijanja svih naših osjeta pa tako i onoga o kojem ne pričamo ili pričamo samo s najintimnijim prijateljicama – SEKSA! Na našu sreću, našli smo ženu koja će kroz prizmu SEKSA dati svoj doprinos osvještavanju žena kao seksualnih bića koja imaju potrebu za seksualnim zadovoljenjem. Neki dijelovi otvoriti će ti nove perspektive i dati ti ideje da na ovom području života (p)ostaneš zadovoljena. Uživaj!

Piše: Samo žena

Stižem na more konačno. Zove me on, jedan od bivših, onih bivših s kojima je seks bio odličan. Pita gdje sam.

Pa taman prošla tunel i uskoro na odredištu. E odlično, i on je tamo, na 100 km od mene i jel se vidimo. Kažem pa može, čekaj da dođem kod frendice u goste pa se javim kad vidim što smo isplanirale.

Da skratim priču, za dva sata se stvorio u mom gradiću, pred njenim vratima, i samo joj rekao: “vratit ću je …ne brinite… nekad… sigurno… “

Slijedi zanimljiva vožnja, puna one energije i naboja prije seksa, puna „slučajnih“ dodira, dvosmislenih riječi i rečenica, ono kad znaš da slijedi (ne)planirani seks.

Vozili smo se pola sata do neke nudističke plaže.

Dosada je uvijek bio dobar, dapače odličan u krevetu, ali ugodno sam se iznenadila što planira i da nismo fizički u krevetu. Čita mi moje misli, one misli koje kažu da volim seks u javnosti, da volim i kad me netko može vidjeti.

Kako nije bilo skroz sunčano vrijeme nije bilo puno ljudi na plaži, ali dovoljno za zadovoljiti moje maštarije i ono što me pali.

Photo by Edward Eyer from Pexels

Krenuli smo plivati i naravno smjestili se u dijelu mora i plaže gdje on može stati i gdje se ja mogu samo nabiti na njega.

Spontano je krenuo seks, samo sam se namjestila i nogama ga obrglila. Uh kako sam uživala. Taj osjećaj kad je ušao u mene, i ispunio me skroz, e ja bih tako mogla ostati satima, danima… ma zauvijek.

Uživala sam baš i ne znam koliko je vremena prošlo, a on je uživao gledajući mene kako uživam.

I onda mi je u nekom trenutku samo prišapnuo – “opusti se, prepusti se… ” e onda kao da sam otpustila i zadnju zadršku, ako sam je imala, i doživjela jedan duuugi, jako dugi i intenzivan orgazam. Trajao je i trajao. Disala sam duboko i disala, imala sam osjećaj kao da ga time još pojačavam.

Naravno tu je bilo i kave, dobre hrane i seksi razgovora na putu do mog smještaja u gradiću nazad. Sve što volim.

I tako u toj atmosferi u vožnji priča on meni kako je prije par godina bio s jednom ženom za koju svi misle da je seks bomba (tako izgleda po vanjskim kriterijima društva) i da nakon tri seksa nije mogao više biti s njom jer je da ga citiram “kao drvena Marija.”

https://www.pexels.com/photo/sea-sunset-beach-couple-2145/

Sjetilo me to, i drugi partneri su mi pričali kako im je to najveći gušt – gledati nas kako guštamo. A koliko smo same sebi ograničenja nametnule. Koliko znamo i možemo opustiti se, prepustiti se i uživati?

I tako, vozimo se, skoro smo došli do mog smještaja kod frendice, međutim on je uočio negde zgodan izlazak s ceste u šumu.

Naravno naglo skrenuo i uslijedio je seks, ovaj puta oralni – samo za njegovo uživanje. Jer sam ja baš tako naumila. Isisala sam mu svaku kapljicu energije. Mislim da smo ovaj puta imali kao gledatelje samo obližnje divlje svinje.

Malo je reći da smo uživali.

Obožavam muškarce koji imaju tu žudnju, koji imaju u sebi života, strasti, energije, koji te žele.

Bilo je to popodne za pamćenje.

Život se sastoji od niza takvih divnih trenutaka koji potom postanu divna sjećanja.

Živite ga punim plućima.

 P.S. Kad idući puta pomisliš da nekom nećeš nešto dati, sjetite se da oduzimaš sebi. Ne daješ sebi.

Pročitaj još:
Seks bez cenzure -Žene seksajte se
Seks bez cenzure – od svetice do kurve
Seks bez cenzure – Od drolje do Samo žene

Ostale objave

INSTAGRAM

Newsletter

Pretplatite se na naš newsletter u nastavku i nikada ne propustite najnoviju objavu.