Pobijedi strah – EFT emocionalni rise up program

Strah je zadnjih mjeseci tema o kojoj svi bruje, ali u svoja četiri zida ili sami u sebi. Situacija koja je preko noći sve što nam je bilo poznato i sigurno potpuno je promijenila sve planove, želje i ideje koje smo imali.

Kada se nađemo u situacijama koje nam nisu poznate iz podsvijesti se aktivira obrazac nesigurnosti koji u nama izaziva strah.

Strah kao jedna od primarnih čovjekovih emocija krene se u tim trenucima manifestirati na razne načine. Zabrinutost, nevoljkost, kroničan umor, stres, tjeskoba, panični napadaji…

EFT-(eng. emotional freedom tehnique, hrv. tehnike emocionalne slobode) je metoda kojom se kombinirajući kinesku tradicionalnu medicinu i spoznaje iz suvremene psihologije omogućava otpuštanje emocionalne napetosti iz uma i tijela odjednom.

Emocionalni rise up je već ustaljeni program u koji se uključujete na mjesečnoj bazi.

Svaki mjesec radimo na jednoj emociji, u rujnu je to strah.

Kako je EFT tehnika koja se prilagođava pojedincu i gdje se svatko od sudionika povezuje sa svojim konkretnim strahom, događajima i situacijama koji su do njega doveli tako nije bitno s kojim strahom se suočavate.

EFT termin se odvija srijedom i petkom u 20:00, u rujnu su termini 9.9. , 11.9., 23.9, 25.9., 28.9. i 30.9. Svaki termin traje oko 45 min.

Kako bi ovi programi bili dostupni svima, kotizacija je u narednom periodu simbolična – 200 kn za svih 8 termina. Radionice se održavaju preko zoom aplikacije. Za sve polaznike osigurana je tajna FB grupa koja je podrška u radu i otpuštanju strahova.Minimalan broj polaznika je 10, maksimalan 20.

Sve informacije i prijave na danijela@tapkanje.eu

Ostale objave

INSTAGRAM

Newsletter

Pretplatite se na naš newsletter u nastavku i nikada ne propustite najnoviju objavu.