Odricanje od odgovornosti

Dobrodošli na stranicu inkubatorsrece.com!

Ova Izjava odricanja od odgovornosti sadrži važne informacije koje je važno da znate. Čitanjem portala pretpostavljamo da se s ovime upoznati.

Obratite pažnju na sljedeće:

Informacije koje ćete naći na ovoj web stranici, blogu i pripadajućem Youtube kanalu, uključuju ideje, sugestije, tehnike, postove na društvenim mrežama, metode, procese, videa, materijal za download, meditacije, proizvode i ostale materijale isključivo su edukativnog sadržaja i dijeljeni su kao opće informacije, nisu medicinski ili psihološki savjeti.

Čitajući ovu web stranicu upoznati ćete se s raznim alatima samopomoći i osobnog rasta i razvoja.

Podatci koji se iznose na ovoj web stranici nisu namijenjeni profesionalnoj pomoći, a prijem podataka s vaše strane ne predstavlja klijenta niti bilo koju drugu vrstu profesionalnog odnosa između posjetitelja i stranice Inkubator sreće (Pravno zastupa Inkubator sreće, obrt za usluge i proizvodnju, Vl. Danijela Medaković OIB: 86851090340, V.Filakovca 5, Zagreb) i ne smije se pozivati na medicinski, psihološki, coaching ili bilo koji drugi profesionalni savjet

. Materijali i linkovi s drugih izvora ) objavljuju se u dobroj vjeri i namjeri, ne mogu se zajamčiti istinitost, vjerodostojnost, učinkovitost, potpunost ili korisnost bilo kakvih informacija ovdje, kao ni na bilo kojoj društvenoj mreži, Youtube kanalu ili ostalim publikacijama.

Inkubator sreće ne prihvaća nikakvu odgovornost za upotrebu ili zlouporabu informacija sadržanih na ovoj web stranici, uključujući, ali ne ograničavajući se na prisvajanje demonstracija, obuka i ostalih aktivnosti od strane trećih osoba.