TKO SMO MI?

Inkubator sreće je nastao 2015. godine u želji da se napravi jedinstveno mjesto za osobni razvoj. Tim Inkubatora sreće čine žene i sama zaljubljena u osobni razvoj i ispunjavanje i otkrivanje vlastitih potencijala.

Naša vizija je na jednom mjestu, kroz jednogodišnji program ponuditi svoje znanje, metode i tehnike za svjesniji, sretniji, vedriji, ispunjeniji život.

Danijela Medaković
EFT praktičarka, Life coach sa dodatnom specijalizacijom iz Happines coachinga, NLP master s višegodišnjim iskustvom rada s grupama, individualnim klijentima i korporacijama. Usmjerena na osobni rast i razvoj. Kao vlasnica platforme tapkanje.eu i istoimenog Youtube kanala s klijentima održava grupne radionice i programe, individualne EFT-tretmane te se istodobno usavršava na ostalim poljima energetske i pozitivne psihologije. Idejna je začetnica koncepta “Inkubator sreće”. Čvrsto vjeruje u to da onog trena kada prestaneš učiti i otkrivati sebe prestaješ i živjeti i kreneš preživljavati.
Dina Balić
Dina Balić je business i life coach, NLP praktičarka, trenerica za osobni razvoj, te konzultantica i facilitatorica za provedbu organizacijskih promjena i razvoj. Usmjerena je na razvoj ljudskih potencijala kroz coaching i kreativne tehnike (Points of You, Metoda fraktalnog crtanja, Grafologija, Transakcijska Analiza). Članica je Predsjedništva Hrvatske udruge za coaching i vlasnica centra za razvoj potencijala pojedinaca i organizacija, Revitalum.
Helena Fjorović
• Vlasnica i terapeut centra za oblikovanje tijela Linea Snella JUG (0919898289; zagreb.jug@lineasnella.hr) • mama dva sina: Mario i Luka • kreatorica programa Reprogramiranje u Dubrovniku 5 dana (svake godine u 5 mj samo za žene) • www.fit-factory.hr helena.fjorovic@gmail.com 0923096728
Martina Mršić
Diplomirana novinarka, Master neurolingvističke psihologije i poslovna trenerica, vlasnica agencije za marketing i produkciju sadržaja Imam riječ www.imamrijec.hr
Newsletter

Pretplatite se na naš newsletter u nastavku i nikada ne propustite najnoviju objavu.