Nova zbirka pjesama „To mogu samo ja“ poziva na budnost i daje ohrabrenje

Lea Brezar autorica je nove, četvrte po redu zbirke poezije promjene, kroz koju upućuje da s povjerenjem podignemo pogled prema budućnosti koja uvijek nudi više

Svoje životno i poslovno iskustvo, Lea Brezar je pretočila u jedanaest knjiga utemeljenih na suvremenoj psihologiji koju isprepliće kroz žanrove u kojima stvara: slikovnica, zbirke pjesama, priručnici i romani. Nakon uspjeha triju zbirki pjesama „Oda godinama“, „Pusti“ i „Sve dođe na svoje“, objavljuje i četvrtu „To mogu samo ja“.

Foto: Privatna arhiva

„Od svoje prve zbirke „Oda poeziji“ (2015.), Lea Brezar riječima budi, motivira i educira, usmjerava prema vedrini i samopouzdanju, poziva na neodustajanje i upornost. No, pozitiva i vedrina u Leinoj poeziji nije ni naivna niti eskapistička – iza odvažnosti u stihovima očita je jasna svijest o stvarnosti u kojoj vladaju malodušnost, poraz, zamjeranje i režanje suprotstavljenih. Vedre, ekstrovertirane osobe koje se pri tome bave marketingom i psihologijom, vrlo rijetko pišu poeziju, a Lea je i tu izuzetak“, izjavila je Sandra Pocrnić Mlakar, profesorica psihologije i vlasnica nakladničke tvrtke Beletra, u pogovoru zbirke.

Produktivna, entuzijastična i odvažna spisateljica i pjesnikinja Lea Brezar, osim u iskusnom radu perom, svoj profesionalni rad ostvaruje i kao direktorica marketinške agencije Dhar media, zasnovanu na načelima dharmičkog menadžmenta o čemu je i pisala u svojoj knjizi „Izvan okvira“. Dhar media izdavač je magazina o organizacijskoj kulturi i vođenju BRENDfulness. Aktivna je promotorica poezije što dokazuje svojim višegodišnjim projektom #odapoeziji, kroz koji objavljuje svoje afirmativne stihove na city lights plakatima te je suosnivačica Epohe, privatne gimnazije koja svoj rad temelji na waldorfskoj metodologiji.

Foto:Privatna arhiva

„Jedini način za ostaviti trag za sobom je stremiti putem promjena i to onih koje će ostaviti biljeg u društvu u kojem živimo. Moje putovanje kroz poduzetništvo, književnost i obrazovanje ponukano je upravo promjenama o kojima pišem. Vjerujem da ćemo, onda i samo onda, kada to pokažemo svojim primjerom ponukati ljude slične nama na isti put“, rekla je Lea Brezar povodom objavljivanja nove zbirke.

Pročitaj još:
Uvijek postoji svjetlo na kraju tunela- poruka je autorice Lee Brezar u novom romanu „Ogledala“
Smanjiti očekivanja od sebe i drugih – evo kako
I mentalno zdravlje bilda imunitet

Ostale objave

INSTAGRAM

Newsletter

Pretplatite se na naš newsletter u nastavku i nikada ne propustite najnoviju objavu.