Možeš li živjeti najbolju ljubavnu priču?

Može li se živjeti takva priča?

Vjeruješ li u to?
Danas me inspiracija dovela do partnerskih odnosa i moram priznati da je to tema o kojoj bi mogla danima govoriti jer zaista je veoma interesantna i široka. Tako da sam ti odlučila pomoći u otkrivanju i ove priče.

Prvo i osnovno je da počneš vjerovati da možeš živjeti takvu priču. Zatim, da promjena partnera nije jedan od koraka dolaska do te priče.

Vjerojatno si se sad nasmijala na to, no tako je, partner nije naša igračka koju ćemo oblikovati da živi po našim pravilima i vrijednostima, kao što pretpostavljam da ni ti ne bi dozvolila to isto.

Ulaskom u partnerski odnos, prvo i najvažnije je osvijestiti što ti je bitno u odnosu, što si imala do sada te što si naučila iz bivših veza. Bivše veze su pokazatelji nama, da osvijestimo što želimo dalje u novim odnosima, a što ne želimo.

Photo by cottonbro from Pexels

Nakon toga prođi kroz naredna pitanja kako bi si dodatno pomogla u otkrivanju svoje ljubavne priče:

  • Kakvog partnera želim?
  • Kakva sam ja partnerica?
  • Jesam li do sad imala balans primanja i davanja u vezi?
  • Koliko ja dajem, a koliko druga strana?
  • Jesam li iskomunicirala ono što mi je bitno u partnerskom odnosu s drugom stranom?

Ovo je jedan početak, a ja ti želim pomoći u stvaranju dobrih temelja tvoje ljubavne priče. Stavi sve na papir, sagledaj širu sliku svega i vidi gdje se može napredovati u odnosu. Ako nemaš partnera, sve to napravi kako bi prepoznala ljubav koja dolazi.

Slobodno mi piši na mail martina.biskupovic@gmail.com, te ako trebaš pomoć tu sam. Veselim se tvojim spoznajama te kreiranju predivne, ljubavne priče.

Pročitaj još:
Ljepota posvećenosti
Fluidnost žene i postojanost muškarca
Smanjiti očekivanja od sebe i drugih – evo kako

Ostale objave

INSTAGRAM

Newsletter

Pretplatite se na naš newsletter u nastavku i nikada ne propustite najnoviju objavu.