Mali ljudi, veliki snovi – serija biografskih slikovnica kroz koje maleni uče od najvećih!

U nakladi Školske knjige stigla je dugo iščekivana serija  slikovnica  autorice Marie Isabel Sanchez Vegara – Mali ljudi, veliki snovi – koja donosi inspirativne biografije svjetski poznatih ličnosti prilagođene dječjem uzrastu.

Ove jedinstvene slikovnice kombiniraju kreativnost i učenje s ciljem uspostavljanja novog, inspirativnog odnosa djece i osoba koje su ostavile neizbrisiv trag u našem društvu.

U knjižare Školske knjige stigla je jedna od svjetski najpoznatijih serija slikovnica – Mali ljudi, veliki snovi. Radi se o šest bogato ilustriranih knjiga koje, na djeci razumljiv i prilagođen način, predstavljaju biografije iznimnih osoba i povijesnih ličnosti.

Foto: Školska knjiga

Od najpoznatijih umjetnika i dizajnera i do književnika i znanstvenika – svi su oni nekoć bili malena djeca s velikim snovima. Na svom su se putu susretali s izazovima, no usprkos tome njihovi su snovi postali stvarnost i ostavili dubok trag u društvu.

Serija od šest slikovnica, kroz koje maleni uče od najvećih, donosi biografije: modne ikone Coco Chanel, osebujne umjetnice Fride Khalo, glazbenog genija Davida Bowiea, arhitektice nesputane mašte Zahe Hadid, znanstvenika i vizionara Stephana Hawkinga te Ade Lovelace, prve svjetske programerke!

Na kraju svake od ovih edukativno-zabavnih priča nalazi se životopis osobe kojoj je posvećena, s obiljem podataka i fotografija.

Slikovnice Mali ljudi, veliki snovi, kroz pregršt boja i vedrih ilustracija te inspirativnih priča i snažnih poruka, nadahnjuju neke nove male ljude i njihove velike snove zahvaljujući kojima će mijenjati svijet.

Autorica Maria Isabel Sanchez Vegara, rođena je u Barceloni, a njena serija slikovnica koje istražuju živote izvanrednih ljudi prodana je u gotovo 1,5 milijuna primjerak te je postala nezaobilaznim dijelom dječjih biblioteka širom svijeta i dosegla status best-sellera. Ove jedinstvene slikovnice kombiniraju kreativnost i učenje s ciljem uspostavljanja novog, inspirativnog odnosa djece i osoba koje su ostavile neizbrisiv trag u našem društvu.

Hrvatsko izdanje serije knjiga Mali ljudi, veliki snovi izlazi u nakladi Školske knjige, a dostupno je u knjižarama te u internetskoj trgovini.

Pročitaj još:
Moberi – psihopati i sociopati na radnom mjestu
Knjige za osobni razvoj koje vrijedi pročitati ovo ljeto prema preporuci Alis Marić
Uvijek postoji svjetlo na kraju tunela- poruka je autorice Lee Brezar u novom romanu „Ogledala“

Ostale objave

INSTAGRAM

Newsletter

Pretplatite se na naš newsletter u nastavku i nikada ne propustite najnoviju objavu.