Kako se drugi osjećaju uz tebe?

Kako se netko osjeća uz tebe? Pomisliš li ikada..

Dok nekome u najboljoj namjeri iznosiš svoje mišljenje/savjet o nekome/nečemu.. zapitaš li se ikada kako se ta osoba uz tebe osjeća dok joj to govoriš..
Kada ti frendica ne odgovora na pozive ili je u nekom svom filmu di tebe nema.. zapitaš li se ikada kako se ona zapravo osjeća?

Kada se ideš svađati s mamom jer „opet ona nešto po svome“, zapitaš li se ikada kako se ona osjeća uz tebe i sve tvoje obrambene mehanizme koje bacaš po njoj sigurno nakupljenih još od pelena?


Kada svom dečku kažeš da nije više prema tebi kakav je prije bio… da te ne voli dovoljno.. zapitaš li se možda kako se on osjeća uz tebe.. možda ne više zabavno, možda više ne vidi tvoj sjaj u očima kada ga gledaš, već samo „tvoju želju da bude još bolji, još jači..“?

Photo by IB Wira Dyatmika on Unsplash

Kada svojoj frendici ispričaš o intimnoj priči neke druge osobe koju si „slučajno“ dobila.. razmisliš li ikada da predaješ nutrinu, najvrijedniji dio te osobe nekoj njoj nepoznatoj osobi za stol i ta njena intima postaje vaša čajanka.. kako se ta osoba osjeća sad, tj. taj ranjeni dio nje.. tako izložen između vas dvije?

Nekad.. bilo bi lijepo da zaista na trenutak zastanemo i pitamo se.. kako se ta osoba osjeća uz mene i je li mi to okej? Mogu li svojim ponašanjem i svjesnim odabirom pokloniti nam objema Ljubav.. ne bi li to bilo lijepo? 

 Tako malim stvarima možemo učiniti naše odnose ljepšima.

Ostale objave

INSTAGRAM

Newsletter

Pretplatite se na naš newsletter u nastavku i nikada ne propustite najnoviju objavu.