Kako prebroditi izazove “novog normalnog?- besplatan online trening Petre Brzović

Nakon što odlučimo krenuti na put promjene, ponekad već na samom početku naletimo na zidove i poteškoće. Preplavi li vas često osjećaj kao da ste samo promatrači svog života? Čini li vam se da unatoč vašim pozitivnim namjerama i iščekivanjima bolje budućnosti ona nikako ne dolazi? Je li vam se učinilo kao da postoje neke nevidljive blokade koje vas drže daleko od života kakvog želite? 

Foto: privatna arhiva

Na besplatnom online treningu s Petrom Brzović otkrijte što sve može stajati na vašem putu i zašto se možete osjećati kao da stojite na mjestu. Naša uvjerenja i naučeni programi ponašanja formiraju naše živote i osobnost te utječu na sve što nam se svakodnevno događa. Saznajte kada i zašto se formiraju uvjerenja, do koje mjere upravljaju našom svakodnevicom i životima te kako ih promijeniti. Otkrijte kako možete osvijestiti svoju podsvijest i osloboditi se obrazaca koji vas više ne podržavaju na vašem životnom putu. 
Priključite se besplatnom online treningu s Petrom Brzović koji kreće 12. 10. 2020. i saznajte kako iz svake situacije izaći mudriji i snažniji!

Prijavite se sada: https://www.krozsebedosebe.com

Pročitaj još:
20 malih savjeta za sretniji dan
Asertivnost – najbolji način komunikacije
Kako redizajnirati vlastiti život

Ostale objave

INSTAGRAM

Newsletter

Pretplatite se na naš newsletter u nastavku i nikada ne propustite najnoviju objavu.