Kako iz ovih stresnih trenutaka izaći jači

Autorica teksta: Maja Bosanac

U ovim neizvjesnim vremenima sa svih strana slušamo kako su ljudi sve više depresivni, kako se okreću tabletama za smirenje, alkoholu i drugim štetnim supstancama, kako su izbezumljeni jer ih neizvjesnost uništava. Sigurna sam kako će se u ovoj rečenici pronaći upravo i dio vas koji čita ovaj članak.

Zar ne bi voljeli da u tim situacija znate alate koji će vam pomoći boriti se s takvim situacijama, da ne morate niti posezati za lošim stvarima, već upravo suprotno – da i u ovoj neizvjesnoj situaciji budete još jači?

Upravo iz tog razloga smo za vas osmislili konferenciju Mind, Body and Soul koja će se održati u Novom Vinodolskom 3. i 4. listopada, te preko online platforme u periodu od 2.-5. listopada ili u periodu kad vama najviše odgovara, a kojoj možete pristupiti iz udobnosti i sigurnosti svog doma. Ideja za konferenciju je nastala prije cijele ove situacije koju nismo mogli niti zamisliti osmišljavajući samu konferenciju, ali smo ju osmislili kako bismo vas pripremili za najzahtjevnije trenutke vašeg života.

Photo by Engin Akyurt from Pexels

Dugovni menadžment, pozitivna psihologija, mindfulness meditacija, upravljanje emocijama ali i teme iz područja upravljanje vlastitim životom svakako su one koje vam u ovom trenutku mogu uvelike pomoći. Ali to naravno nije sve! Joga za bolji i lakši početak dana uz vođene vježbe koje možete raditi i kod kuće, radionica zdrave hrane uz sezonske namirnice koja će vam olakšati svakodnevnu brigu o obrocima, predavanje na temu kako ta ista hrana utječe na naš mozak, zvuk gonga koji možete slušati u trenutku kad vama najviše odgovara ali i holistički pristup životu također su neke od tema konferencije. Ali ni to nije sve što vam spremamo!

Prilagodivši se ovoj situaciji, dugo smo razmišljali kako da se prilagodimo i svima vama. Željeli smo vam u ova vremena,  u kojima svi najviše trebamo jačati sebe kako bismo mogli odgovoriti na svakodnevne izazove, pružiti podršku i platformu koja će vam omogućiti upravo to. Izbor je na vama! Možete odabrati između konferencije u Novom Vinodolskom gdje ćemo se družiti puna dva dana ispunjena svim ovim temama ali i iznenađenjima koja vam spremamo. Ukoliko vam je draža opcija ostati doma – ne brinite! Pažljivo planiramo svaki segment kako vam doživljaj konferencije ne bi izostao. Pripremamo platformu za virtualne događaje preko koje ćete imati osjećaj kao da ste s nama u Novom Vinodolskom. Preko nje će konferencija trajati čak 4 dana kroz koja ćemo rasporediti sav sadržaj, ali plasirati i onaj dodatni, kako ništa ne bi propustili, a da se osjećate kao da ste s nama, prije konferencije ćete na kućnu adresu primiti poklon vrećicu koja će vam svakako upotpuniti doživljaj.

Upravo zato ne čekajte, prijavite se već danas jer kotizacija je sve manje, a vjerujemo kako će vam svima dobro doći dodatni alati i znanje koje možete iskoristiti za svoju dobrobit. Ako sad kupite online kotizaciju, pa se predomislite i odlučite nam se pridružiti u Novom Vinodolskom, ne brinite. I na to smo mislili, te u svakom trenu možete nadograditi svoju online kotizaciju na onu za Novi Vinodolski. Nadamo se da ćete odlučiti poboljšati kvalitetu svog života uz sve što vam pripremamo i da ćete to učiniti upravo na našoj Mind, Body and Soul konferenciji.

Više informacija o samoj konferenciji možete pronaći na web stranici konferencije ili ako nam se javite na mail info@eventful.hr

Ostale objave

INSTAGRAM

Newsletter

Pretplatite se na naš newsletter u nastavku i nikada ne propustite najnoviju objavu.