Glava gore, prsa van – savjet koji je lakše primijeniti uz Elicina AV Eco kremu

Ponekad se osjećamo jako dobro u svojoj koži, no nekad nam treba mala pomoć da možemo hodati ponosno i sretno uzdignute glave. Kako kaže ona stara narodna: “Glava gore, prsa van”, ali nekad u svemu tome nam neugodnu stvaraju bore kao podjetnik na životno iskustvo.

Većina se žena trudi održati mladenački izgled te svu energiju ulažu u njegu lica, dok njegu vrata i dekoltea često preskaču . A, ruku na srce, ako se po nekom mjestu na našem tijelu vide godine, onda je to vrat i dekolte!   Koža je “starija” i opuštena, ali i nimalo podložna invazivnim neprirodnim tretmanima. No zato je itekako podložna intenzivnoj njezi i brzim promjenama loših navika! Dok ne počnemo nositi laganu, lepršavu odjeću i otkrivati vrat i dekolte, vrijeme je za Elicina AV Eco.

Photo: Elicina AV Eco

Elicina AV Eco krema rezultat je kombinacije dvaju moćnih ekstrakata: Hellix Aspersa Muller i Aloe Vera koji u sinergiji regeneriraju kožu koja je izgubila elastičnost. Ova je formula posebno dizajnirana da zaustavi starenje tanke kože vrata i dekoltea, oba područja izložena oštećenjima od sunca i iritacijama odjeće. Elicina AV Eco krema sigurna je i učinkovita u učvršćivanju i zatezanju kože, borbi protiv bora, mrlja i opuštenog tkiva. Njezin sastav (80% ekstrakta sluzi puža) omogućuje djelovanje u najdubljim slojevima kože.

Kako poraditi na vlastitoj beauty rutini ili glava gore, prsa van:

Svaku večer očistite kožu konjac spužvicom. Dovoljno je nježna za svakodnevno čišćenje lica, pa tako i kože vrata i dekoltea. Nahranite kožu hidratantnom kremom i potrudite se da ovaj pristup uvrstite u svoje dnevne beauty rituale. 

Moćna krema za vrat i dekolte podiže, zateže i zaglađuje kožu a prilikom nanošenja dovoljna su 2-3 pritiska pumpice za idealnu količinu proizvoda za vrat i dekolte.

  • Kremu razmažite na oba dlana te razmažite po dekolteu u smjeru vrata
  • Ravnim dlanovima nježno umasirajte kremu po dekolteu krećući od dna, te gore prema vratu do linije čeljusti. Obuhvatite vrat rukama, te lagano masirajte prema gore, obuhvaćajući stražnji dio vrata.
  • Stisnite dlanove u šake i postavite ih simetrično ispod brade. Laganim pokretima krećite se prema ušima. Ponovite 3 puta.

Dolazi ljeto i dekoltirana odjeća, pa će vrat i dekolte biti u prvom planu kada trebaju i dnevnu njegu, odnosno kremu sa visokim zaštitnim faktorom kako bi spriječili opekline i hiperpigmentaciju.

 Ukoliko se i dogodi da koža malo pocrveni, Elicina AV Eco krema izbijeliti će mrlje uzrokovane suncem, te duboko hidratizirati i nahraniti kožu.

Dodatni savjet: kako bi spriječili duboke bore na dekolteu, pokušajte spavati na leđima. Spavajući na boku, težina grudi i položaj ruku stvaraju nabore na kože, koje nakon sati spavanja u istom položaju uzrokuju duboke bore.

Gdje kupiti?

Elicina proizvode potražite u svim boljim ljekarnama ili putem web shopa www.elicina.hr

Pročitaj još:

Vrtovi budućnosti su stigli – unajmi svoj Gruntek i jedi ekološki uzgojenu hranu
Glavobolje, stres, umor ili nervoza tvoj su veliki problem? Dvije prijateljice imaju prirodno rješenje za tebe
5 knjiga koje mora pročitati svaka žena

Ostale objave

INSTAGRAM

Newsletter

Pretplatite se na naš newsletter u nastavku i nikada ne propustite najnoviju objavu.