Božićne sretne misli

Božićni blagdani uvijek su vrijeme kada razmišljamo o najmilijima, kada imamo potrebu posvetiti svoje vrijeme onima koji nam nešto znače. Sjećamo se svih koji su nam bitni i koji su doprinijeli ovome što danas jesmo, podržali nas i bili uz nas. 

Upravo njima želimo pokloniti nešto posebno, unikatno, skrojeno njima po mjeri. 

A često nam promakne ona jedna osoba koja je uvijek bila tu, borila se za nas i s nama, podržavala nas i ni u jednom trenutku nas nije napustila. Za tu osobu često i zaboravimo da je zavrijedila poklon – poseban, unikatan i po njezinoj mjeri. 

Radionica Božićne sretne misli je prilika da izraziš svoju zahvalnost u kreativnoj atmosferi, uz miris cimeta i domaćih keksića, da svojim najmilijima namjeniš unikatne poklone kroz kartice Božićnih sretnih misli koje ćeš sama nacrtati, izrezati, obojati i ispisati.

A imat ćeš priliku razmisliti i onoj osobi na koju si možda i zaboravila – o sebi. 

Osvrnuti se na proteklu godinu, čestitati si što si preživjela i hrabro koračala kroz sve što te snašlo. Imat ćeš priliku samoj sebi pokloniti karticu sa sretnom misli kojom ćeš si zahvaliti za sve dobro ili koja će te ohrabriti za sljedeću godinu.

Božićne sretne misli je radionica na kojoj ćemo prije svega zahvaliti svima i svemu, a prvo sebi, na podršci koju smo primile kroz ovu godinu. Nakon kratke meditacije zatvorit ćemo godinu kroz kreativne tehnike u toploj atmosferi punoj razumijevanja i podrške. Domaći keksići i topli čaj neizostavni su dio ovog druženja. 

Radionica “Božićne sretne misli” održava se 19.12.2019. od 18-20h na adresi Kranjčevićeva 32, Trešnjevka, Zagreb. Prijave su obavezne preko linka ili mailom na dina@revitalum.hr 

Više o radionici na linku ili u prijavi

Radionicu vodi Dina Balić, coach, facilitatorica i trenerica za osobni razvoj. 

Ostale objave

INSTAGRAM

Newsletter

Pretplatite se na naš newsletter u nastavku i nikada ne propustite najnoviju objavu.