Bezbroj razloga za sreću – Happiness boost

U 2020. godini u vrijeme prvoga Lock downa portal Inkubator sreće pokrenuo je besplatan projekt emocionalnog i mentalnog osnaživanja Bezbroj razloga za sreću koji je kroz 12 radionica okupio preko 1200 žena kako iz Hrvatske tako i iz cijele regije.

Sa novim događajima koji su se dogodili krajem 2020. i početkom 2021., od potresa pa do ponovnog zatvaranja a i vođene činjenicom i istraživanjima kako je upravo siječanj najdepresivniji mjesec u godini ponovo smo s vama u ovom divnom projektu.

Posljednjih pet dana siječnja imati ćemo Bezbroj razloga za sreću – Happiness boost pod pokroviteljstvom Školske knjige, Linea snella, Emolab i Laurus slow spa.

Od 27.1.2021. do 31.1.2021. svakoga dana od 20:00 do 20:30 družimo se s naših pet pozitivki koje će voditi vježbe mindfulnessa, EFT tretman, kreativnu vizualizaciju, meditaciju i opuštanje tijela.

Putem linka https://cutt.ly/GjIv4sa se prijavljujete za cijeli program koji je potpuno besplatan, a dva dana prije programa na vaš mail dolazi link za praćenje.

Veselimo se zajedno s vama <3

Pročitaj još:
Kako živiš ili koliko živiš? -što je važnije
I sada, natrag u novo normalno…
Kako se nositi sa strahom od potresa

Ostale objave

INSTAGRAM

Newsletter

Pretplatite se na naš newsletter u nastavku i nikada ne propustite najnoviju objavu.