Amazonka ili ljubavnica; reci mi tko si!? – zoom radionica u Angelsu

Želiš odvojiti vrijeme za sebe, naučiti nešto o sebi i zabaviti se? Pridruži nam se u ženskom krugu!

U krugu povjerenja i podrške kroz meditaciju i pokret, vođeni sistemskim principima, susrest ćemo se sa ženskim arhetipovima te elementima iz kojih se nadahnjuju, osjetiti kakav je i koliki njihov utjecaj na svaku od nas te uravnotežiti njihov utjecaj.

Foto:Pexels

Što su arhetipovi?

Ženski arhetipovi su univerzalni obrasci o ženama koje tisućama godina žive u kolektivnom nesvjesnom i uvelike određuju smjer naših života.
U svakoj od nas je dominantan jedan arhetip, dok je u drugoj aktivno više njih. Ponekad neki od njih bude u potpunosti paraliziran. Utjecaj pojedinog arhetipa mijenja se u različitim razdobljima života ili osobnim razvojem.
Povezujući se s vlastitim arhetipovima, osvještavamo urođene osnove vlastite ženstvenosti, temelja vlastitog identiteta. Susret s arhetipovima donosi nam nove uvide te bolje razumijevanje sebe i svojih potreba, moći i slabosti. Transformacijom i integracijom svih dijelova naše osobnosti postajemo cjelovitije i ispunjenije žene koje prihvaćaju sebe, svoje talente te svojem životu i odnosima pridodajemo novu dimenziju.

Majka, Hetera (ljubavnica, pratiteljica), Amazonka ili Posrednica (Sofija) – žena postaje potpuna i cjelovita integracijom i dovođenjem u ravnotežu svih tipova.

Pridruži nam se na sistemskoj iskustvenoj radionici s elementima meditacije i pokreta!

Utorak 26.01. u 20 sati preko aplikacije Zoom

Prijave na maja.z@angels.com.hr

Pročitaj još:
„Najbolja godina do sada ?“- Ili kako spriječiti greške kod postavljanja ciljeva
Ispadi bijesa- dječji način govora
Suho četkanje kože – ayurvedski ritual za zdravlje cijeloga tijela

Ostale objave

INSTAGRAM

Newsletter

Pretplatite se na naš newsletter u nastavku i nikada ne propustite najnoviju objavu.