Ako mi ne upravljamo novcem, novac upravlja nama – 2. konferencija Žene i novac

2. konferencija Žene i novac održat će se u subotu 24. listopada uživo u zagrebačkom Hotelu Diplomat i ponovo će naglasiti važnost preuzimanja financijske odgovornosti te financijske pismenosti žena kao i važnost svjesnog upravljanja vlastitim novcem i novcem poduzeća, posebno u vrijeme kriza.

Velik doprinos ove konferencije uz portal www.zeneinovac.com jest podizanje svijesti o važnosti otvorenog razgovaranja o svim aspektima novca, od ekonomskog preko pravnog do psihološkog.

Konferenciju će otvoriti Mirta Freisman Čobanov, NLP trenerica, stručnjakinja za leadership i terapeutkinja temom osnaživanja žena i zbog čega one imaju osjećaj manje vrijednosti i kako ga mogu prevladati i uspješno se zauzeti za sebe.

Na konferenciji će potom govoriti Kristina Ercegović, vlasnica Business Cafe-a i urednica portala www.zeneinovac.com i to na temu kako iz hobija napraviti biznis, kako sve općenito možemo dodatno zarađivati od kuće te kako dodatno izgraditi vlastiti biznis bez da putem izgorimo.

Nakon toga u razgovoru 1:1 – Ella Dvornik Pearce otkrit će kako se konkretno može dodatno zarađivati od influensanja uz savjete firmama kako angažirati i uspješno surađivati s influenserima.

Potom slijedi online spajanje u Beč gdje ćemo poslušati Selmu Prodanović, serijsku poduzetnicu i poslovnu anđelicu koja će održati motivacijsko predavanje IDEMO GLOBALNO.

Nakon toga slijedi spajanje u Bratislavu odakle će nas Tamara Vrhovec Sekač podučiti što je pasivno investiranje, zašto su žene bolje u tome te odakle i kako konkretno krenuti štedjeti i investirati i s najmanjim iznosima?

Poslije ručka Ivana Gabrić Markovinović podsjetit će sve prisutne kako se izrađuje kućni budžet, kako upravljati novcem te kako korak po korak izaći iz duga i doći do točke financijske neovisnosti i slobode.

Ponovo slijedi spajanje online jer u Barceloni čeka Katarina Štimac, koja će gošće naučiti korak po korak kako otvoriti vlastiti webshop i početi na taj način zarađivati online i poslovati s cijelim svijetom te koje su najčešće pogreške i na što sve trebamo paziti pri tome.

Za kraj slijedi razgovor uživo s tri ugledne poduzetnice koje su krenule iz nule i uspjele i još jedno spajanje online u Dubrovnik da od odvjetnice Viktorije Knežević poslušamo kako se izboriti za alimentaciju, nasljedstvo i sva prava koja nam pripadaju.

Sve sudionice uz odličan i aktualan sadržaj očekuju i bogati pokloni sponzora.

Više detalja o programu i ulaznice čekaju Vas na https://www.zeneinovac.com/product/2-konferencija-zene-i-novac/

O organizatoru konferencije i portala ŽENE I NOVAC

Tvrtka Zaokret više se od 10 godina bavi poslovnim savjetovanjem, edukacijom i organizacijom evenata koji mijenjaju svijest i transformiraju društvo. Poznata je po projektu Business cafe – druženju malih poduzetnika.

Vizija portala Žene i novac su financijski neovisne žene, a ciljevi financijska odgovornost, financijska pismenost žena te svjesno upravljanje novcem.

Iza svega stoji serijska poduzetnica, spisateljica, profesorica poduzetništva Kristina Ercegović.

 Više informacija je na www.zeneinovac.com te www.kristinaercegovic.com

Pročitaj još:
Kristina Ercegović: Za mene je sreća živjeti po svom
Problemi u vezi – Komunikacija, seks, novac
BRENDfulness – organizacijska kultura na dharmički način

Ostale objave

INSTAGRAM

Newsletter

Pretplatite se na naš newsletter u nastavku i nikada ne propustite najnoviju objavu.