5 razloga zašto izabrati Access Bars tehniku

Ako ti je u životu potrebna promjena zašto ne bi probala ovu tehniku?

Access Bars: osobni modus transformacije, od Access Consciousnessa i njegovih osnivača, Garyja M Douglasa i dr. Daina Heera. Taj je modalitet u svijetu predstavljen prije više od 30 godina, a sada je popularan u 174 zemlje s milijunima praktičara i tisućama edukatora koji ga podučavaju.

Ljepota ovih tretmana je jednostavnost i suptilnost koja uključuje nježno dodirivanje 32 točke na glavi. Neki klijenti govore o olakšanju slično masaži glave, dok drugi svjedoče rezultatima koji transformiraju život.

Neke od glavnih prednosti Access Barsa su:

· Poboljšano fizičko zdravlje i lakše upravljanje težinom
· Veća mentalna jasnoća i smanjeni stres
· Pojačana motivacija i lakša komunikacija
· Značajan porast osjećaja radosti, sreće, zahvalnosti, ljubaznosti i mira
· Dublje opuštanje i pozitivni učinci na migrene i nesanicu
· Pojačano mentalno zdravlje: smanjeni simptomi tjeskobe, napadaja panike, poremećaja pozornosti i opsesivno kompulzivnog poremećaja
· Veća intuitivna svijest

Istraživanje koje je 2015. proveo neuroznanstvenika dr. Jeffrey Fannin u kojem je sudjelovalo 60 osoba ispitalo je neurološke učinke Access Bars®. Mjereći moždane valove na ljudima prije i nakon Bars tretmana istraživanje je otkrilo slične učinke na koherenciju mozga u kojima je 85% sudionika navelo porast koherencije. Uz to, otkrio je da Access Bars® ima pozitivan neurološki učinak na klijente sličan onome koji imaju iskusni meditatori – i to daje rezultate odmah.

Ova je tehnika popularan među radnicima, obiteljima, medicinskim radnicima i sada se istražuje i u zatvorima i na rehabilitacijama.

Photo by cottonbro from Pexels

Evo 5 razloga zbog kojih biste trebali isprobati Access Bars tretman:

1. Brisanje obrazaca: znaš li da je mozak poput računala, ožičen krugovima i pohranjuje podatke? Samo nježnim dodirivanjem određenih točaka počinju se oslobađati uporne misli, osjećaji, emocije i razmišljanja.

2. Opusti se i otpusti stres: većina takozvanih stresova ponavlja se zbog sustava vjerovanja koje smatramo istinitim ili ih potpisujemo kao stvarne. Barsi pomažu da otpustiš dane, ponekad i mjesece stresa u jednom tretmanu, a nastavkom terapija možeš riješiti sve što je povezano sa stresom.

3. Pozdravi se s tjeskobom, panikom i poremećajem pozornosti: Većina tih stanja rezultat su iskustava koje je čovjek imao i slojeva pogrešne identifikacije kao straha. Kako se slojevi tih misli i okidača počinju odvajati, tako otpadaju ta stanja.

4. Poboljšana radost, komunikacija i motivacija: Zamisli, nakon što se ti pohranjeni podaci počnu brisati, ostat ćeš s manje i manje referentnih točaka iz prošlosti i načina na koje si doživljavala sreću, motivaciju ili komunicirali s drugima. Uz dodatnu jasnoću uma, sva ta područja počinju napredovati.

5. Prekid nekih bolest, migrena i nesanica: Gotovo cijelo vrijeme su sve kronične bolesti, migrene i nesanica nešto što se u mozgu vezuje i javlja u petlji i nastavlja se regenerirati. Jednom kada počneš primati Barse, sve ove petlje počinju nestajati i oslobođena si onoga što je jednom bio glavni problem.

Tretman Barsa odvija se u sigurnom okruženju, ležeći dok ti praktičar na glavi laganim pritiskom stimulira točke na glavi. Obično traje oko 60 minuta i preporuča se također i djeci jer je iznimno ugodan i opuštajući.

Svakako obrati pažnju da za svoj termin odabereš cetificiranog praktičara s iskustvom i uživaj u tretmanu.

Ostale objave

INSTAGRAM

Newsletter

Pretplatite se na naš newsletter u nastavku i nikada ne propustite najnoviju objavu.